Discuta cu prietenii tai pe forum click aici
Fiziologie/Anatomie, Antrenamente, Recuperare, Nutritie
Intreaba specialistul
PeptoPro - hidrolizat din caseina

/2010 articole/Peptopro_1.jpg

   PeptoPro este un hidrolizat proteic care contine toti cei 20 de aminoacizi in aceleasi proportii naturale ca si cazeina, o proteina din lapte, dar fara sa contina lactoza sau grasimi. Peptopro asigura aminoacizii in forma de di-peptide si tri-peptide, avand moleculele atat de mici incat nu necesita trecerea printr-un proces de digestie si pot fi trimise direct catre muschi.
   Acest mod eficient de a asigura un supliment de aminoacizi este deosebit de important in timpul efectuarii exercitiilor fizice intense, cand activitatea de digestie este incetinita.

   Transmiterea rapida a acestor aminoacizi protejeaza muschii pe durata antrenamentului si pune bazele recuperarii musculare dupa antrenament. Asigurarea rapida de aminoacizi dupa antrenament este importanta deoarece capacitatea celulelor musculare de a absorbi nutrienti scade. Administrarea trebuie sa se faca in primele 45 minute dupa antrenament, denumite ”perioada de oportunitate post-antrenament”.
   Peptopro a dus la cresterea metabolismului proteineloe si la cresterea masei musculare pe parcursul antrenamentelor combinate de anduranta si rezistenta.Peptopro asociat cu carbohidrati a dus la o crestere semnificativa a andurantei si a performantei la ciclisti si a redus durerile musculare dupa o cursa de Peptopro a dus la cresterea andurantei si a performantei la atleti de performanta permitand efectuarea unui nou antrenament complet dupa efectuarea unui antrenament pana la extenuare urmat de o perioada de doar  4 ore recuperare.
   Peptopro s-a dovedit eficient in stimularea refacerii musculare dupa antrenament.
   In combinatie cu carbohidrati, Peptopro reprezinta o sursa excelenta de proteina pentru a accelera refacerea rezervelor de glicogen dupa antrenament. Refacerea rezervelor de glicogen  reprezinta unul dintre cei mai importanti factori care determina durata de timp necesara pentru refacerea dupa antrenament. Peptopro a actionat sinergetic impreuna cu carbohidratii pentru a sustine raspunsul insulinei pe durata recuperarii dupa antrenament la sportivii de anduranta si a ajutat la refacerea rezervelor de glycogen. Aceste argumente fac din Peptopro ingredientul ideal pentru recuperarea rapida dupa antrenament.Peptopro este solubil complet si rapid in apa rece. Peptopro este utilizat de atleti de performanta, culturisti, ciclisti, jucatori de fotbal, rugby, de alte jocuri de echipa, precum si de mii de sportivi amatori sau profesionisti din intreaga lume.
  
   PeptoPro este produs de DMS Foos Specialites, Olanda.
   In Romania, PeptoPro este comercializat de Redis Nutritie si poate fi cuparat de aici.